EN | RU

Saint Thomas

Комплекс Свети Тома се състои от хотел и апартаментни сгради в стил старинна созополска къща. Комплексът разполага с два ресторанта, единия от които със закрита част за 140 души и голяма открита тераса с приказна гледка към морето. Другия ресторант има на разположение 80 места. Специализиран е в приготвянето на рибни специалитети, скара, пици и паста. На разположение на гостите е и СПА център със закрит басейн.

Бизнес гостите на комплекса имат възможност да организират своите служебни мероприятия в двете конферентни зали. На територията на комплекса са разположени детска площадка, стая за детски игри, хранителен и магазин за плажни аксесоари, а край Свети Тома са разположени и два девствени, пясъчни плажа.

Забраненият достъп на превозни средства в комплеска гарантира на посетителите пълно спокойствие и пълноценна почивка. Съчетанието на дивата природа с прекрасна атмосфера на уют и тишина, създава усещане за свобода и незабравима почивка.

Комплексът е в непосредствена близост до плаж "Аркутино" – една от най-големите плажни ивици на Българското Черноморие и до плаж Свети Тома.

ЗАПИТВАНЕ

×

* Име:
* Телефон:
* E-mail:
* Престой:
* Изхранване:
* Помещение:
* Възрастни:
* Деца:
Допълнителна информация: